FC Axel presenteert de 5e editie van het 7×7 toernooi
!

Op 24 augustus 2024 organiseert FC Axel voor de vierde keer het roemruchte 7×7 toernooi!

Kelderklassetoernooi
Het toernooi verkoopt zichzelf als een waar kelderklasse-toernooi maar in de praktijk is het toernooi toegankelijk voor alle niveau’s. Je vindt er oude legendes uit het Zeeuwse topvoetbal maar ook voetballers dolend in de krochten van de Zeeuwse kelderklasse. Je ontmoet ze hier allemaal! Laat je vooral niet tegenhouden door je gebrek aan conditie, kwaliteiten of wedstrijdritme. Pak een biertje en doe mee!

We spelen 7×7 op een half veld in wedstrijden van in totaal 12 minuten. Er wordt eerst een poulefase gespeeld en vervolgens de knock-outs. Verliezers in de knock-outs spelen wel door voor de plaatsingswedstrijden zodat elk team evenveel wedstrijden kan spelen.

Categorieën
Het toernooi wordt voor zowel dames- als herenteams georganiseerd!

Entertainment
Na het toernooi serveren we nog een heerlijke barbecue en zorgen we voor het nodige entertainment een een lekkere borrel! 

Voorwaarden inschrijving
– Het team moet gemiddeld 18 jaar of ouder zijn
– Het team mag maximaal twee spelers hebben die 3e klasse of hoger voetballen.

Tournify
Het toernooi zal te volgen zijn via Tournify. Op de website of in de app kun je het programma en alle uitslagen live volgen. Ook kun je heel eenvoudig zijn op welk veld en hoe laat je moet spelen. Als je de app downloadt kun je zelfs een melding krijgen een paar minuten voor je wedstrijd zodat je geen wedstrijd hoeft te missen! Zodra Tournify live gaat zetten we hier de link!

Er is ook een speciale app waarop je alles kunt volgen, te downloaden via onderstaande links

Apple

Android

Kosten
€100,- per team. (inclusief BBQ voor max. 10 personen, boven de 10 personen wordt €10,00 per persoon in rekening gebracht)

Inschrijven kan door hier te klikken